Detroit inspirerar nya Rick Williams för Unique Life X Puma Collab

Ett liknande brev till staden Detroit, den nya Rick Williams för Unique Life X Puma Pack kommer att släppas till hjälp för Unique Life: s kommande inflytande. Djärva, trendledda såväl som ultra-funktionella, båda paren i sorten kallas redan ett måste-kopia såväl som du kommer att se varför.

Bild genom Puma
Tillverkad med en mocka såväl som läderöverdel för en look som är tydligt multi-texturerad, det allra första paret i förpackningen tar ledtrådar från den chunky-trainer-trenden. Med en tjock mellansula som är utrustad med mycket bekväm dämpning, erbjuder verktygsstilen en anpassningsbar form såväl som elegant touch. Optimerat grepp kommer tack vare den strukturerade slitbanan såväl som hela stilen är klar med “Detroit inspirerar världen” -bokstäver på baksidan.

Bild genom Puma
Den andra stilen i den lilla kollektionen är mindre chunky och mycket mer strömlinjeformad. Det “inspirerade” slogan finns i den typ av broderade bokstäver åt sidan såväl som mellansulan finns i ljusgul – så att du inte kan missa.

På grund av minskningen den 7 december kommer de att erbjudas i Footlocker Detroit Neighborhood Store. Håll ett öga på den enda leverantören för att vara den allra första att förstå när Rick Williams för Unique Life X Puma Collab kan samlas i Storbritannien.

Bild genom Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *